Prireditvenik

Počitniško varstvo za ljubitelje eksotičnih živali z Bioexom

Prireditvenik
Datumi: 27 Februar 2017 - 03 Marec 2017

Od ponedeljka, 27. februarja, do petka, 3. marca 2017

Uprava-prostori CŠOD, 8.00-16.00

Izvaja: Nika Leben, BIOEXO

 

Počitniške dejavnosti z Bioexom pomenijo igre, ustvarjanje in raziskovanje pod vodstvom izkušenih mentorjev, v spremstvu biologinje. LETAK

Vsak dan je posvečen drugi tematiki iz narave, otroci dobijo na začetku tedna svojo žival v terariju za katero skrbijo cel teden, pod vodstvom animatorjev premagajo morebitni strah, se naučijo z njo rokovati in tekom tedna spoznavajo njeno življenje ter pridobijo spoštovanje do živih bitij. Vmesne urice so posvečene tudi športnim aktivnostim, igram z žogo, medsebojnemu spoznavanju in eksperimentiranju.

Zaradi vse večje razvitosti tehnoloških sredstev se na žalost povečuje odtujenost mladih od narave in iger v naravi. Naš cilj je vzgoja mladih ljudi, ki znajo živa bitja spoznavati, z njimi sobivati in razumejo vpetost človeka v naravo, ter dolžnost da jo ohranijo. Številni otroci do živali še vedno čutijo različne predsodke ali gnus. Naše poslanstvo je zgraditi pozitiven odnos do živali in to je mogoče doseči kadar imajo otroci z živalmi neposredne izkušnje ter tako razvijejo znanje, spretnost in občutek.

Izvajalka Nika Leben je magistrica biologije, mentorica naravoslovnega krožka na OŠ Stražišče, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni na osnovnih in srednjih šolah, vodja počitniških dejavnosti od leta 2013.
Animatorka Jerca Starc je biologinja, animatorka v ZOO Ljubljana, izvajalka strokovnih delavnic in naravoslovnih dni društva na osnovnih in srednjih šolah.
Animatorka Karmen Maržetko je diplomirana zootehnica, zaposlena kot oskrbnica v ZOO Ljubljana, izvajalka delavnic društva na osnovnih šolah.

Cena počitnic (za pet dni) je 120 € in vključuje malico, kosilo, sadje, pijačo ter varstvo.
Število prijav je omejeno, zato pohitite.

 

Prijave sprejemamo elektronsko na naslednji povezavi: https://nikabio.wufoo.com/forms/prijavnica-za-poaeitnice-z-bioexom-2017/

Telefon: 070/857-785 (Nika Leben) ali e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vrtni center Arboretum Fotogalerija | Bioexo | Splošne informacije za obisk Arboretuma

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • Od 27 Februar 2017 do 03 Marec 2017

 

 

Poganja iCagenda