Razstave

Praznična dežela pravljičnih junakov

Razstave
Datumi: 08 December 2016 - 31 December 2016

V paviljonu pri upravni zgradbi

8. do 31. decembra

 

Decembra smo poskrbeli za praznično okrasitev parka, v katerem boste lahko uživali s svojimi otroki. Park so obiskali leseni jelenčki in pravi jelenček Rudolf. Poiščite jih, obenem pa se lahko udeležite nagradne igre, pri kateri bodo otroci ob izstopu iz parka prejeli simbolično darilo.
Kljub mrazu vas vabimo na sprehod v Deželo pravljičnih junakov, ki je dobila praznično preobleko. Park smo okrasili z lučkami, zato vas vabimo na sprehod po parku do 19. ure.

Park bo odprt do 19. ure v petek, 9. 12., soboto, 10. 12., petek, 16. 12. in soboto, 17. 12. 2016.


 

Otroci, ste vedeli da so odšli pravljični junaki na dopust? Zapustili so knjižne strani in slikanice ter odšli na počitnice v Arboretum Volčji Potok. Prišli so skupaj s svojimi pravljičnimi prijatelji in nas bodo vse do novembra razveseljevali v pokritem prostoru pri upravni zgradbi.

Da bi se junaki počutili kot v pravljici, smo jim zaposleni v Arboretumu sestavili lesene hišice in pripravili scenske kulise. Prepoznali boste lahko Rdečo Kapico in Mojco Pokrajculjo, pomahali Zlatolaski in vsem sedmim kozličkom. Preverite tudi, kateremu izmed treh prašičkov bo volk kmalu potrkal na vrata in kako se na počitnicah počuti bikec Ferdinand, ki pod velikim drevesom voha rožice.

V pravljični deželi je razstavljenih 45 skulptur iz slame, ki sta jih izdelala g. Janko Selinšek in g. Renato Kreitner. Junaki izdelani iz slame komaj čakajo, da jih obiščejo otroci.

Vabljeni v deželo pravljičnih junakov!

 

Vrtni center Arboretum | Facebook Arboretum | Obiščite nas Fotogalerija 

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • Od 08 December 2016 do 31 December 2016

 

 

Poganja iCagenda