Prireditvenik

Čarobni dan - 1. 10. 2017

Prireditvenik
Datum: 01 Oktober 2017

1. oktober 2017

Park

 

Najdražje prijateljice in prijatelji Čarobnega dne: muhasto septembrsko vreme nam ga bo očitno – glede na vremenske napovedi - ponovno zagodlo in zato moramo letošnji Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok prestaviti na nov termin, na dan, ko se obeta boljše vreme, na nedeljo, 1. 10. 2017. Žal nas je višja sila primorala k temu, a želimo vam prirediti največji, najboljši in najčudovitejši Čarobni dan doslej! Vsem želimo poleg izjemno bogatega programa ponuditi tudi lepo, toplo in prijetno jesensko sonce. Več informacij najdete na www.carobnidan.si.

Čarobni dan v Arboretumu je največji družinski dogodek v Sloveniji, saj privabi več ko 20.000 obiskovalcev, poteka pa na kar 10 hektarjev veliki površini. Na pravljičnih zelenih površinah parka bodo otroke in njihove starše od 10.00 do 18.00 razveseljevale številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, v katerih bodo najmlajši lahko izrazili svojo ustvarjalnost in igrivost ter se ob tem še zabavali. Medtem pa bodo na Čarobnem odru za vrhunsko zabavo vseh poskrbeli odlični slovenski glasbeniki in plesalci, med njimi Rok'n'band, Nuša Derenda, Omar Naber, Trkaj in mnogi drugi.


 

Ni lepšega kot zaključiti poletne počitnice s Čarobnim dnem v Arboretumu. Na trenutke neprijetno misel na vrnitev v šolske klopi vsako leto ublažimo z vsesplošno zabavo, namenjeno družinam. Dan zaznamujeta bogat program in posebna ugodnost za družine. Za ceno ene odrasle vstopnice lahko v park vstopi cela družina (dva odrasla in otroci do 15. leta).

Vabljeni v Arboretum, da bo prehod v novo šolsko leto nepozaben!

Podroben program dogajanja si lahko preberete TUKAJ.

 

*Cena ene odrasle vstopnice za vso družino VELJA SAMO OB PREDHODNI PRIJAVI in NATISNJENEM KUPONU, ki ga morate predložiti pri blagajni na dan prireditve. Če prijave ne morete natisniti, lahko obrazec za prijavo izpolnite tudi na dan dogodka. Nakup vstopnic vnaprej ni mogoč!

* SEZONSKE VSTOPNICE NA ČAROBNI DAN NE VELJAJO!

 

Vrtni center Arboretum | Otroški vrtiček | Čarobni dan Fotogalerija 

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

 

Poganja iCagenda