Prireditvenik

Slikarska delavnica

Prireditvenik
Datum: 25 Avgust 2018

sobota 25. 8. 2018

park, 10.00-15.00

vodita: Teja Vučko in Jure Plavec, Narodna galerija

 

Vljudno vabimo vse ljubitelje risanja in slikanja, da se nam pridružite na slikarski delavnici. Na željo udeležencev prejšnjih delavnic smo se odločili, da podaljšamo trajanje delavnice na pet ur, tako da boste lahko v miru ustvarjali. Pod vodstvom slikarke in likovnega pedagoga vam bomo razkrili marsikatero slikarsko skrivnost in risarsko tehniko.

Kadar nam bo vreme dopuščalo, bomo slikali na prostem - od zanimivih cvetličnih gredic, krajine do zanimivih drevesnih vrst. V primeru slabega vremena bomo slikali v prostorih Arboretuma Volčji Potok.

Slikarsko znanje ni potrebno. Delavnica je primerna za odrasle in mlade nad 15 let. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Zberemo se pri vhodu v park. Obvezna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do petka, 24. 8., do 12. ure. V zadevo napišite: PRIJAVA - SLIKARSKA DELAVNICA. Prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona (le za obveščanje o odpovedi dogodka).

Več o razstavi 

 

 

 

Narodna galerija, Ljubljana           Arboretum Volčji Potok    Evropsko leto kulturne dediščine                 Facebook Arboretum

 

Vrtni center Arboretum | Prireditvenik | Obiščite nas Narodna galerija v Arboretumu

 

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 25 Avgust 2018

Poganja iCagenda