Prireditvenik

Alkimija vrtnice – pot ljubezni

Prireditvenik
Datum: 14 September  2019

14. september 2019

Rozarij, 10.00-11.30

 

V soboto, 14. september 2019, bo ob 10. uri v Zgornjem rozariju Arboretuma Volčji Potok delavnica, na kateri bomo lahko prestopili mejo med otipljivim in duhovnim svetom vrtnic. Vrtnic ne bomo zgolj opazovali, temveč jim tudi prisluhnili. 

V uvodnem delu se bomo pod strokovnim vodstvom Matjaža Mastnaka sprehodili med vrtnicami, ki v tem mesecu bogato pocvitajo, in opazovali obliko ter zgradbo cvetov in popkov. Najsi preprosti ali bogati, cvetovi vrtnic v sebi nosijo zgodbe in zgodovino. 

V nadaljevanju bo Susana Diez Rupnik udeležence delavnice popeljala v duhovni svet vrtnic. Se v njih lepoti in čarobnem vonju skriva globje sporočilo? Vrtnice nam kažejo pot iz uma v srce. S svojimi visokimi frekvencami, čisto formo in vonjem vračajo spomin na enost in utelešenje brezpogojne ljubezni na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni, duhovni. 

Zato se, kot pravijo Angleži, za trenutek ustavi in poduhaj vrtnico! Vabljeni ljubitelji vrtnic in vsi, ki menite, da vam modrost vrtnic lahko polepša in obogati življenje. 

Susana Diez Rupnik je certificirana floriterapevtka in je pridobila NPK za delo z zelišči. 

Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Zberemo se pri vhodu v Zgornji rozarij. Obvezna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V zadevo napišite: PRIJAVA – ALKIMIJA VRTNICE. Prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona (le za obveščanje o odpovedi dogodka).

 

Vrtni center Arboretum | Več o vrtnicah | Društvo ljubiteljev vrtnic Slovenije Mesec vrtnic

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 14 September  2019

Poganja iCagenda