Grmovnice

  No subcategories

Vrtnice

  No subcategories

Iglavci

  No subcategories

Vrtni dekor

  No subcategories

Jagodičevje

  No subcategories

Poleti cvetoče

  No subcategories
Delavnice za otroke v čudovitem ambientu
Otroški vrtiček | Razstave | Prireditvenik | Cenik vstopnic

Še posebej smo veseli obiska najmlajših in mladine, ki jim želimo privzgojiti pozitiven odnos do narave in naravoslovja. Kljub temu vse delavnice niso strokovne in naravoslovne, temveč tudi gibalne in ustvarjalne. Tako se za vsakogar nekaj najde.

Število mest na otroških delavnicah je omejeno, zato vas vljudno naprošamo, da se predhodno prijavite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru slabega vremena nekatere delavnice odpovemo, zato nam v prijavi sporočite tudi vaš kontakt, da vas v primeru odpovedi lahko najlažje in najhitreje obvestimo. V kolikor na delavnici ne bomo imeli pet prijavljenih, delavnice ne bomo izpeljali.

Otroška delavnica Arboretum

Poleg otroških delavnic smo v letošnjem letu organizirali tudi druge dogodke, ki so zanimivi za otroke: Čarobni dan, lutkovne predstave in Začarani park.


Namigi, kako do otroških delavnic na spletni strani

 • Načinov je več, najbolj preprosto pa je, da jih poiščete pod zavihom Dogajanja > Prireditvenik > Otroška delavnica
 • Delavnice pa lahko tudi že kar takoj poiščete v koledarju na prvi strani spletne strani (zavihek Domov). Kliknete na datum, ki si ga želite ogledati, in prikazali se vam bodo vsi dogodki, ki jih v Arboretumu prirejamo na ta dan. Po koledarju lahko brskate na različne načine, saj so dogodki razvrščeni po nazivu, lokaciji in vrsti dogodka. Samo pogumno morate klikniti na željeno.
 • Tekoče dogodke redno objavljamo na naši Facebook strani, zato ne bo odveč, če od časa do časa pokukate tudi tja.
 • Na prvi strani spletne strani pa se lahko prijavite tudi na E-obvestila, kjer vedno obveščamo tudi o dogajanju za otroke in družine.
slikarska-delavnica

Podporniki in prijatelji