Čarobni dan v Arboretumu

Domov/Čarobni dan v Arboretumu
Čarobni dan 2022

Čarobni dan v Arboretumu

V nedeljo, 9. oktobra, bo od 10. ure dalje čudovit Arboretum Volčji Potok preplavila čarobnost druženja in zabave, saj se bo zgodil Čarobni dan!

Po nekaj smole z vremenom sedaj res držimo pesti, da bo Čarobni dan uspel! Poleg pestrega dogajanja na Čarobnem odru boste lahko sodelovali tudi na različnih plesnih, ustvarjalnih, jezikovnih, športnih, glasbenih in drugih otroških delavnicah v naših čarobnih deželah. Na Čarobni dan nas bodo prišli pozdraviti tudi s pravim helikopterjem, pa tudi za ljubitelje živali bo poskrbljeno.

Čarobni oder bodo napolnili čudoviti glasovi pevcev pevskih šol, začaral ga bo Čarodej Toni, za zanimivo animacijo pa bodo poskrbeli tudi ostali nastopajoči. Na koncu nas bodo s svojimi melodijami pobožali tudi člani legendarne slovenske skupine Pepel in kri.

V sodelovanju s klubi in društvi, ki se bodo predstavila na Čarobnem dnevu, bomo v sodelovanju z množico društev, otrokom iz socialno šibkejšega okolja in mladim talentom podarili obiskovanje različnih obšolskih dejavnosti.

S predhodno spletno prijavo v Klub Čarobni dan si zagotovite vstop na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok (1 vstopnica = 1 družina: https://www.carobnidan.si/arboretum-2022/prijava/. Podrobnosti najdete na naši spletni strani: https://www.carobnidan.si/

Sezonske vstopnice ne veljajo za Čarobni dan.

Čarobni dan 2022

Datum

9. 10. 2022
Expired!

Čas

10.00 - 17.00

Lokacija

Arboretum Volčji Potok
Volčji Potok 3
Kategorija

Organizatorji

Arboretum Volčji Potok
Telefon
01 8312345
Elektronski naslov
prireditve@arboretum.si
Spletna stran
www.arboretum.si
Go to Top