Vodstva po parku za skupine

Arboretum Volčji Potok s svojim kadri ali zunanjimi sodelavci izvede po naročilu splošna in strokovna vodenja.

Možna je izvedba v angleškem, nemškem, italijanskem in hrvaškem/srbskem/bosanskem jeziku. Vodenja in delavnice se obračunajo po ceniku, ločeno od vstopnine. V primeru zelo slabega vremena priporočamo odpoved dejavnosti. Preverite vreme v Arboretumu.

Za vse vodene oglede in dejavnosti se je treba najaviti in dogovoriti vsebino, trajanje in uro začetka. Upoštevajte, da se v glavni sezoni termini zapolnijo že vsaj dva tedna vnaprej in da strokovnjaki zaradi službenih obveznosti in dopustov niso na voljo vsak dan v letu.

Informacije in kontakt

E-pošta: info@arboretum.si
Tel. št.: 01 831 23 45

Vodstva po parku

Splošna vodenja

Splošna vodenja so namenjena skupinam, ki si želijo voden ogleda arboretuma. Vodič razkaže tiste dele parka, ki so v danem letnem času najbolj zanimivi, in prestavi ustanovo, njeno poslanstvo in razvoj. Splošna vodenja so namenjena splošni publiki (izletniki, turisti, društva), ki nima specialnega interesa in podrobnih vprašanj o rastlinski zbirki.

Strokovno vodenje

Strokovna vodenja

Strokovna vodenja so s področja strokovne dejavnosti Arboretuma Volčji Potok, torej dendrologije, krajinskega vrtnarstva, krajinske arhitekture, gozdarstva in kulturne dediščine. Zahtevnost in poglobljenost strokovnih vodenj se dogovori vnaprej za vsako skupino posebej. Strokovna vodenja so namenjena višjestrokovnošolskim in univerzitetnim študentom, hortikulturnim društvom, skupinam strokovnjakov in resnih ljubiteljev.

Vodstva po parku
Vodstva po parku
Vodstva po parku
Kliknite za več fotografij