Mnenja strank Projektive Arboretuma

”Lep pozdrav g. Marko. Sporočam vam, da so danes prišli iz Arboretuma in bliskovito in zelo lepo uredili zelenico po vašem načrtu. Najlepša hvala.”

Metka iz Ljubljane

”Hvala lepa za hitro in lepo zasaditev, s katero smo zelo zadovoljni.”

Polona iz Domžal

”Želela bi se vam v svojem in moževem imenu iskreno zahvaliti za vaš trud, da ste izvedli vsa dogovorjena dela v roku, to je še pred zimo.”

Vesna iz Žirovnice
Urejanje vrtov
Urejanje vrtov
Urejanje vrtov

”Morda se še spomnite urejanja vrta v Novem mestu leta 2011. Po petih letih vam posredujemo slike, da boste videli, kako uspešno ste zastavili delo. Trava nam uspeva, jo crkljamo, kolikor se da. Davidija do sedaj še ni cvetela, ne vemo, česa ji manjka (ljubezni gotovo ne). Kjer je gredica prazna, vsako leto posadim cvetoče rože (na sliki še ni bilo dovolj toplo za to). Naj bo veliko bohotnega zelenja in cvetenja vse okrog vas.”

Nuša iz Novega mesta

”Danes sem prejela račun za opravljeno delo v našem vrtu in ga tudi takoj poravnala, saj nanj ne morem imeti nikakršnih pripomb. Bi se pa ob tej priložnosti tudi prav lepo zahvalila vam osebno za vse nasvete in razumevanje mojih želja, za organizacijo in logistiko, še prav posebej pa za delovno silo, ki ste mi jo poslali. Od prvega do zadnjega so trdo in vestno delali. Veliko “majstrov” sem že imela pri hiši, a nikoli njihov “šef” ni tako vestno spremljal njihovega dela in bil v vsakem trenutku tudi meni na voljo za posvet in nasvet. Prosim, da jim prenesete mojo zahvalo. Lep pozdrav in če ne prej, se ob letu ponovno slišimo!”

Frančiška iz Ljubljane

”Kar nekaj časa je trajalo, da sva se z možem odločila kaj narediti oz. spremeniti na našem vrtu. Ampak včasih je bolje tako in pri nas se je obrestovalo. Seveda bo potreben čas, da novi grmički zrastejo na določeno višino in da bomo imeli spet zasebnost. Pridno jih bova gnojila in obrezovala in tako bo učinek hitrejši. Z veseljem vam sporočava, da sva zelo zadovoljna in zahvala tudi vašim sodelavcem.”

Mojca iz Maribora
Urejen vrt
Urejen vrt
Urejen vrt

”Tile vaši fantje so zelo pridni. Vse so lepo naredili tako, da same pohvale, sem zelo zadovoljen! Račun pa čimprej pošljite, da čimprej plačamo :)”

Brane iz Domžal

”Ekipa, ki je danes delala je izkazala tak profesionalizem, da sem se odločil, da vam pošljem zahvalo (kar ni v moji navadi). Res ste profesionalci, kapo dol!”

Uroš K., direktor

”Zasaditev je uspela. S končnim izgledom sva oba z možem zadovoljna. Se vam zahvaljujem za trud in vas vabim, da greva enkrat skupaj pogledat.”

Sonja iz Kamnika
Urejanje vrtov
Urejanje vrtov
Načrtovanje vrtov

”Z veseljem vam pošiljam nekaj slik našega vrta, da boste videli, kakšna umetnina vam je uspela. Trava je zelo lepa, meni se zdi še lepša kot na sliki in vse drugo raste in brsti, saj skoraj vsak dan dežuje. Mi smo zelo zadovoljni in vsem naokrog delamo reklamo za vas.”

Nuša iz Novega mesta

”Travo je dež sicer zalil, vendar padavin ni bilo prav dosti, tako da še sam skrbim za primerno vlažnost. Obračun sem pregledal in je že plačan. Rad bi se vam in vaši ekipi zahvalil za prijaznost, profesionalen odnos in odlično opravljeno delo. Ko bom v bodoče potreboval podobne storitve, se bom vsekakor obrnil na vas.”

Igor iz Gorij

”Sem se vam nameravala tudi jaz oglasiti, pa ste me prehitela. Skratka … vrt je fantastičen! Delo profesionalcev, ni kaj. Res bi nam bilo žal, če se ne bi odločili in upoštevali vaših nasvetov. Zelo smo zadovoljni.”

Tatjana iz Mengša

Informacije in kontakt

Tel.: 01 831 43 11
Mob. št.: 031 70 60 70
E-poštainfo@arboretum.si