Dogajanje v Arboretumu

Razstave

Velikani morskih globin

Velikani morskih globin

1. januarja - 31. decembra

Dinozavri v Arboretumu

Dinozavri

1. januarja - 31. decembra

Cvetlične iluzije v Arboretumu

Cvetlične iluzije

1. januarja - 31. decembra

Prireditvenik

Indijanske počitnice

Indijanske počitnice, počitniško varstvo

13. julija, 2020 ob 07:00 - 17. julija, 2020

Vadba za celostno zdravje

Vadba za celostno zdravje

15. julija ob 18:30

Mantra Gajatri

Mantra Gajatri

18. julija ob 18:00

V Arboretumu se vedno dogaja kaj novega. Obiskovalcem poleg izobraževalnih vsebin nudimo tudi možnost aktivnega in ustvarjalnega preživljanja prostega časa. V parku preko celega leta prirejamo različne prireditve, ki so namenjene obiskovalcem vseh starostnih skupin. Še posebno veseli smo, če nas obiščejo mlade družine, ki želijo pri nas preživeti prosti čas in se učiti novih stvari.

Dogajanje v Arboretumu je pestro! Potekajo razstave, letna dogajanja, otroške delavnice, počitniška varstva, delavnice za odrasle, rekreacija, strokovne predstavitve, strokovna predavanja in strokovna vodenja.

Informacije in kontakt

Mateja Mavec, univ. dipl. biol.
E-pošta: prireditve@arboretum.si
Mob. št.: 041 315 368

Arboretum Volčji Potok si pridržuje pravico do sprememb prireditvenika. Na prireditve se morate prijaviti na prireditve@arboretum.si. Zaradi slabega vremena ali drugih razlogov lahko dogodki odpadejo. V primeru, da dogodek odpade, obvestimo prijavljene udeležence, zato prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona. Za vse dodatne informacije o prireditvah nas pokličite na 01 831 23 45 ali nam pišite na prireditve@arboretum.si. Če želite prejemati e-obvestila o dogajanju, izpolnite spodnji obrazec na spletni strani. Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

Fotogalerija

Kliknite za več fotografij