Dogajanje v Arboretumu

Razstave

Ni dogodkov!

Prireditvenik

Ni dogodkov!

V Arboretumu se vedno dogaja kaj novega. Obiskovalcem poleg izobraževalnih vsebin nudimo tudi možnost aktivnega in ustvarjalnega preživljanja prostega časa. V parku preko celega leta prirejamo različne prireditve, ki so namenjene obiskovalcem vseh starostnih skupin. Še posebno veseli smo, če nas obiščejo mlade družine, ki želijo pri nas preživeti prosti čas in se učiti novih stvari.

Dogajanje v Arboretumu je pestro! Potekajo razstave, letna dogajanja, otroške delavnice, počitniška varstva, delavnice za odrasle, rekreacija, strokovne predstavitve, strokovna predavanja in strokovna vodenja.

Informacije in kontakt

E-pošta: prireditve@arboretum.si
Tel. št.: 01 831 23 45

Arboretum Volčji Potok si pridržuje pravico do sprememb prireditvenika. Na prireditve se morate prijaviti na prireditve@arboretum.si. Zaradi slabega vremena ali drugih razlogov lahko dogodki odpadejo. V primeru, da dogodek odpade, obvestimo prijavljene udeležence, zato prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona. Za vse dodatne informacije o prireditvah nas pokličite na 01 831 23 45 ali nam pišite na prireditve@arboretum.si. Če želite prejemati e-obvestila o dogajanju, izpolnite spodnji obrazec na spletni strani. Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.