Vrtni center Arboretum – več kot ste pričakovali

V naših vrtnih centrih nudimo vse, kar potrebujete za vaš vrt. Za vas smo pripravili bogato ponudbo rastlin, zemlje in gnojil, čebulic in semen, vrtnega orodja in vrtne opreme, loncev, korit in drugega vrtnega dekorja. Obiščite nas in se prepričajte sami!

Vrtni center Arboretum Volčji Potok

Vrtni center Arboretum VOLČJI POTOK

Volčji Potok 3, 1235 Radomlje
Tel.: 01 839 45 33
Mob. št.: 041 796 067
E-pošta: vrtnicenter@arboretum.si

Vrtni center Arboretum Medlog

Vrtni center Arboretum MEDLOG

Prodajni program

– grmovnice, drevesa, vrtnice,
– rastline za žive meje,
– oblikovane rastline,
– sadno drevje in jagodičevje,
– trajnice, enoletnice,
– čebulice (tulipani, narcise, hijacinte …),
– semena,
– sobne rastline,
– gnojila in substrati,
– vrtni dekor,
– orodje in
– vse potrebno za oskrbo vrtov …

Za naše kupce redno pripravljamo akcijske ponudbe rastlin, ki so vedno aktualne. Vsak letni čas prinaša nove zanimivosti in novosti, zato smo v akcijskih ponudbah vedno v koraku s časom. Trudimo se, da je ponudba kar se da pestra in zanimiva ter da lahko vsakdo najde nekaj za ureditev svojega vrta. Obiščite nas, in se sami prepričajte o bogati ponudbi našega vrtnega centra.
Pestrost ponudbe v vrtnem centru je v veliki meri odvisna od sezone, to je časa, v katerem je neko prodajno blago aktualno. Ponudbo rastlin v prodaji prilagajamo času primernemu za sajenje rastlin, ker želimo, da so ponujene rastline najboljše kvalitete. Tako so na primer rastline, ki se jih prodaja z golimi koreninami (sadno drevje, vrtnice, listopadne rastline za žive meje), dobavljive le pozno jeseni (ko odpade listje), to je v drugi polovici oktobra in v novembru. Oziroma do razprodaje zalog, seveda. Spomladi cvetoče čebulnice (tulipani, narcise, hijacinte …) so naprodaj od septembra dalje, poleti cvetoče čebulnice (lilije, dalije, kane, gladiole …), ki jih sadimo spomladi, pa od sredine februarja dalje. Tudi sezona prodaje vodnih rastlin je vezana na spomladanske mesece in takrat je naša ponudba najbolj bogata.

V Sloveniji smo znani po dolgoletni tradiciji, strokovnosti, bogatem sortimentu in visoki kvaliteti rastlin.

PVD

Arboretum Volčji Potok je član in prodajno mesto Profesionalne vrtnarske družbe.

Darilni bon

Pri nas lahko kupite darilne bone tako za nakup rastlin, kot tudi za vstop v park. Darilni bon je lepo in praktično darilo! Lahko jih podarite svojim najdražjim, prijateljem ali sodelavcem ob posebnih priložnostih. Dobite jih v Vrtnem centru Arboretum.

Druge storitve

ARANŽIRANJE DARIL: kadar boste želeli s kupljenimi izdelki nekoga razveseliti za rojstni dan, obletnico ali kakšno drugo priložnost, jih bomo z veseljem dogodku primerno aranžirali.

STORITVE: iščete nekoga, ki bi s sobnimi rastlinami obogatil/poživil pisarne ali avlo vašega podjetja? Morda želite zasaditev zunanjih korit s sezonskim cvetjem ali grmovnicami? Organizirate prireditev v dvorani z odrom ali želite okrasitev razstavnega prostora na sejmišču? Naše dolgoletne izkušnje na tem področju vas lahko prepričajo, da boste z našim delom zadovoljni.

IZPOSOJA RASTLIN: za krajše časovno obdobje izposojamo zunanje rastline. Cena izposoje znaša 30 % prodajne cene rastline.

BREZPLAČNA DOSTAVA; pri nakupu nad 150 € nudimo brezplačno dostavo (do 20 km v eno smer). Preostali del se doplača po veljavnem ceniku Arboretuma Volčji Potok. Cena tovornega prevoza: 1,70 €/km (cena z DDV).

Popusti in akcije

POPUSTI: v Vrtnem centru Arboretum se večji nakupi obrestujejo, saj nakup nad določenim zneskom prinaša popust.*
Popusti veljajo za nakup zunanjih okrasnih rastlin.

ZnesekGotovinaKartica
nad 150,00 €5 %2 %
nad 300,00 €10 %7 %
nad 500,00 €15 %12 %
nad 800,00 €20 %17 %
nad 1000,00 €25 %22 %


UGODNOST ZA UPOKOJENCE:
 vsako sredo vam pri nakupu nudimo 10 % popust (velja za vse artikle).*

UGODNOST ZA IMETNIKE SEZONSKIH VSTOPNIC: ob priložitvi sezonske vstopnice Arboretuma Volčji Potok lahko koristite 10 % popust pri vsakem nakupu v Vrtnem centru Arboretum Volčji Potok*

UGODNI TORKOVI NAKUPI: vsak torek vam pri nakupu nad 50 € nudimo 10 % popust (velja za vse artikle).*

KARTICA ZVESTEGA KUPCA: imetnikom kartice se pri 10. nakupu nad 15 € prizna 5 € popusta.*

* Popusti in ugodnosti se ne seštevajo.
Popusti veljajo od 1. 1. 2020 do spremembe.

Kartica zvestega kupca

Plačilo na obroke

Plačilo na obroke s Karanta, Visa ali Mastercard:
nad 50 € – 2 obroka
nad 100 € – 3 obroki
nad 200 € – 4 obroki
Pri plačilu na obroke popusta ni, akcijski artikli veljajo.

Garancija in reklamacije

Arboretum Volčji Potok prodaja kvalitetne sadike pridelane v skladu z drevesničarskimi normativi Evropske unije. Garancijo nudimo le za sadike, ki so jih posadili vrtnarji Arboretuma Volčji Potok in jih vzdrževali eno (1) rastno sezono. Rastline so živ organizem, zato za nemoteno rast potrebujejo ustrezne pogoje. Cenjene stranke prosimo, da si rastline ob nakupu ogledajo in se o njihovih zahtevah pogovorijo s prodajalcem. Reklamacija se upošteva le ob predložitvi računa. Reklamacij za rastline, ki odmrejo zaradi mehanskih poškodb in zunanjih vplivov, kot so pozeba, žled ali zaradi neustrezne oskrbe, ne upoštevamo. Prosimo vas, da upoštevate navodila, da bodo ustrezno oskrbovane rastline rasle v vaše in naše zadovoljstvo. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na naslov vrtnicenter@arboretum.si ali po klasični pošti na naslov: Vrtni center Arboretum, Volčji Potok 3 c, 1235 Radomlje.

Vrtnarski nasveti

Vabimo vas k branju našega spletnega dnevnika, v katerem objavljamo zanimive članke o rastlinah in živalih v parku, navodila za sajenje in nego rastlin ter reportaže s preteklih strokovnih predstavitev, ki smo jih organizirali.
Vse in še več na našem spletnem dnevniku.

Fotogalerija