Zapora ceste Vir-Radomlje

Obveščamo vas, da bo do predvidoma 14. 8. 2021 popolna zapora ceste na Škrjančevem. Opozarjamo obiskovalce Arboretuma Volčji Potok, ki se pripeljejo iz smeri AC Ljubljana–Maribor, naj sledijo oznakam za obvoz.
Obvoz poteka čez naselja: Domžale, Rodica in Zgornje Jarše.

DOSTOP Z OSEBNIM AVTOMOBILOM

Odcep z avtoceste Ljubljana – Maribor je z obeh smeri označen na smerokaznih tablah (izvoz številka 24, Domžale). Sledite cesti proti Radomljam. V kraju Radomlje je v krožnem križišču označen odcep proti Arboretumu. Od izvoza z avtoceste do Arboretuma je 6,5 km.

DOSTOP Z JAVNIM PROMETOM

Na relaciji Ljubljana-Kamnik-Ljubljana vozi primestni avtobus. Nekajkrat na dan ustavi na postaji pred vhodom v park, še pogosteje na avtobusni postaji v Radomljah, ki je od parka oddaljena približno 1,5 kilometra. Najbližji železniški postaji sta Jarše-Mengeš in Homec, ki sta od parka oddaljeni nekaj kilometrov.

UREJENO PARKIRIŠČE

Za obiskovalce je ob vhodu v park in ob vrtnem centru urejeno veliko BREZPLAČNO parkirišče. V času spomladanske razstave in ob večjih dogodkih, ko je v parku veliko obiskovalcev, poskrbimo za dodatna parkirna mesta.
Nočno parkiranje na parkirišču ni dovoljeno.