Projektiva Arboretuma najde rešitev za vaš vrt

Projektiva Arboretuma najde rešitev za vsak vrt

Ponujamo vse na enem mestu: izdelavo načrtovizvedbovzdrževanje in dodatno svetovanje za naše stranke. Imamo 50­-letno tradicijo urejanja parkovnih površin. Imamo izkušeno ekipo krajinskih arhitektov in agronomov ter odlično vrtnarsko ekipo. V lastnih drevesnicah gojimo sadike grmovnic in dreves, v vrtnariji trajnice in enoletnice. Upoštevali bomo vaše želje in jih uresničili.

V projektivi je zaposlena izkušena ekipa projektantov – krajinskih arhitektov in agronomov, ki načrtuje zasaditev zasebnih vrtov, parkov, obcestnega prostora in drugih javnih po­vršin. Izvedbena in vzdrževalna dela (zasajanje in vzdrževanje zelenih površin) opravljajo posebne vrtnarske ekipe, ki jih stalno izobražujemo in seznanjamo z novostmi v vrtnarskih tehnikah.

Izdelujemo projekte s področja krajinske arhitekture in prostorskega načrtovanja za katere je potrebno sodelovanje pooblaščenega krajinskega arhitekta.

Načrtovanje vrtov

Urejanje vrtov se začne pri izdelavi načrta za vrt. Z načrtom za vrt vam bo krajinski arhitekt na dolgi rok opredelil, kje bo teren tlakovan, kje bo trata, kje bodo zasajena drevesa ali grmovnice. Načrt vrta naj bi opredelil, kje bo živa meja, greda s trajnicami ali vrtnicami, mogoče skalnjak ali celo ribnik.

Zasaditve

Vrtnarji s sodelovanjem projektanta uredijo vrt na podlagi zasaditvenega načrta. S projektantom se dogovorite glede termina za izvedbo.

Reference

V projektivi Arboretuma načrtovalci že vrsto let rešujemo praktične probleme kompleksnega urejanja odprtega prostora. Predstavljamo vam reference iz bogatega mozaika ustvarjalnega dela, ki temelji na strokovnosti in izkušnjah.

Arboristika

Arboristika je veda, ki se ukvarja s sajenjem in vzdrževanjem dreves v urbanem okolju. V Arboretumu Volčji Potok obrezovanje in podiranje dreves izvedejo strokovnjaki z mednarodno licenco. S strokovnim pristopom bomo rešili vaš ”drevesni” problem!

Mnenja strank

Preberite si, kaj o našem delu menijo stranke.

Informacije in kontakt

Tel.: 01 831 43 11
Mob. št.: 031 70 60 70
E-poštainfo@arboretum.si