Vrača se največja rekreacija na prostem: Migimigi dan 2021!

Pridi in spoznaj športne strokovnjake, preizkusi / poslušaj vodene vadbe in predavanja ter doživi noro zabaven migimigastičen dan v odlični družbi. Vse na enem mestu te čaka v soboto, 25. septembra 2021 od 10. ure dalje v Arboretumu Volčji Potok.

Z nami bodo: Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič iz Reset Studia, Manca Šepetavc, Zumbalicious crew, Nataša Gorenc, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Nuša Gnezda, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Anja Mušič iz Smart FITa, Vitka ritka, ki jo sestavljata Barbara in Jakob, Lucija Volčanšek – FitLucija, Rebeka Dremelj in dr. Ivica Flis, Anže Spreizer, Žan Zupančič iz Spoznaj Prehrano in Dino Murić.

Za sodelovanje na migimigi dnevu 2021 se moraš najprej PRIJAVITI na spletni strani migimigidan.si. Zatem na vaš elektronski naslov dobite elektronsko sporočilo, ki vsebuje personalizirane vavčerje, ki služijo za notranji vstop na posamezne vabe. Po uspešni prijavi si je potrebno zagotoviti še VSTOPNICO za dogodek. Na voljo so na spletni strani eventim.si, Eventimovih prodajnih mestih in Petrolu. Za vstop na dogodek potrebujete vavčer z izbranimi vadbami (v tiskani ali digitalni obliki – na telefonu) in vstopnico.

Za udeležbo na dogodku je potreben PCT. Organizatorji bodo omogočili hitro testiranje pred vstopom na prireditveni prostor.

Več informacij o dogodku na migimigidan.si.

Sezonske vstopnice ne veljajo za dogodek.