Spoštovani obiskovalci,

obveščamo vas, da so sezonske vstopnice za leto 2022 v prodaji!

Za vse sezonske vstopnice lahko koristite BON21, z izjemo sezonske vstopnice za pse. Več o BON21

V preteklem letu sem že imel/-a sezonsko vstopnico. Kaj potrebujem za podaljšanje?

Ob podaljšanju je potrebno priložiti veljavni osebni dokument ali dokazilo o stalnem oziroma začasnem bivališču, ter plastično kartico preteklega leta, na katero naložimo dobroimetje za tekoče leto. V kolikor ste plastično kartico izgubili vam ob podaljšanju zaračunamo 2 € za izdelavo nove kartice.

Želel/-a bi imeti sezonsko vstopnico. Kakšen je postopek?

Priporočamo, da izpolnite spodnji obrazec ter natisnjenega oddate pri blagajni ob vstopu v park in s tem skrajšate postopek nakupa sezonske vstopnice. Obrazec izpolnite tudi za otroke, ki so že dopolnili 3 leta, in bi zanje želeli kupiti sezonsko vstopnico. Ob nakupu predložite dokazilo o stalnem oz. začasnem prebivališču in, če ne želite, da vas za sezonsko vstopnico slikamo ob nakupu, lahko prinesete s seboj barvno fotografijo, ki je primerna tudi za izdelavo osebnega dokumenta (fotografijo bomo preslikali in vam jo vrnili).

Obrazec za nove imetnike sezonskih vstopnic najdete TUKAJ.

Pogoji veljavnosti sezonske vstopnice

Sezonska vstopnica velja od 1. 12. 2021 do 15. 1. 2023 z izjemo posebnih dogodkov, ki so plačljivi. Sezonska vstopnica ne velja za posebne dogodke kot so: Čarobni dan, Migimigi dan, filmski večeri, koncerti, večerni sprehod med lučkami in dogodke izven rednega odpiralnega časa parka. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov posebnih dogodkov zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer ali višje sile. Kupnine za sezonsko vstopnico v primeru višje sile ne vračamo. Sezonska vstopnica NI PRENOSLJIVA. V primeru zlorabe vstopnice sledi odvzem. Zadnji vstop v park je mogoč eno uro pred zaprtjem parka.

Super ugodnost za imetnike sezonske vstopnice

Imetniki sezonske vstopnice lahko pri vsakem nakupu v vrtnem centru Arboretum Volčji Potok in Cvetličarni Arboretum na Viru, koristite 10 % popust.

Bi želeli sezonsko vstopnico komu podariti? Vabimo vas, da kupite darilni bon za sezonsko vstopnico. Darilni boni so na voljo pri vhodu v park.

Cenik se nahaja TUKAJ.

Vabljeni v Arboretum tudi v letu 2022!