Sprehod med lučkami je tudi letos zasnovan kot enosmerna pot, ki vabi iz enega prizora v drugega. Osvetlitve, odsevi, krajinska in reliefna raznolikost so zagotovilo, da bo večerni sprehod edinstveno doživetje za vse.

Posebna novost je 25 metrov dolg tunel, kjer se barva lučk postopno spreminja, tako da vsak korak ustvari nov pogled, nove barve in občutek, da smo v kristalni palači. Pred kuliso dvorca je 250 m2 velika svetlobna zavesa, na kateri se kot na filmskem platnu spreminjajo svetlobni prizori. Velika krogla je letos dobila nove lučke in glasbeno spremljavo. Opazili boste veliko srčkov, ki smo jih namenili vsem obiskovalcem. Za zemljevid klikni TUKAJ

Francoski vrt okrašen z lučkami

Večerni sprehod med lučkami je mogoč vsak dan, tudi med vikendi in prazniki, med 19. 11. 2022 in 8. 1. 2023, predvidoma od 15.00 do 21.00. Park bo razsvetljen od 16.00 dalje.

Vstopnice za večerni sprehod lahko kupite pri blagajni parka ali prek spleta. Vstopnice prek spleta lahko kupite z 10 % popustom. Letošnja novost je 30 % popust na obisk Večernega sprehoda med lučkami po 19. uri.  Vstopnice s 30 % popustom lahko izkoristite izključno v terminu večernega sprehoda od 19. do 21. ure, kupite jih lahko preko spleta ali pri blagajni parka. Popusti se izključujejo.
Imetnik sezonske vstopnice lahko uveljavlja 50 % popust pri nakupu vstopnice za večerni sprehod pri blagajni parka s predložitvijo veljavne sezonske vstopnice za posameznika. Cenik najdete TUKAJ.

V parku bo obratovala kavarna nad francoskim parkom, ob vikendih in praznikih pa tudi začasni gostinski obrat v bližini upravne stavbe. Ponudba: topli napitki in prigrizki za seboj.

Za otroke pripravljamo belo pravljično deželo z Božičkom, jelenčki, medvedi in škrati. Pravljična dežela se nahaja pod platneno streho pri pristavi.

Trgovina s spominki na vhodu v park je odprta vsak dan, tudi v času večernega sprehoda.

Odgovore na najpogostejša vprašanja najdete TUKAJ.

Nakup vstopnic