Čarovnice so ponovno začarale park. Do 31. 10. jih boste srečevali pri Jezeru rdečega javorja, v razstavnem šotoru pri pristavi in v drevoredu, kjer skupaj z duhci poplesavajo in naznanjajo bližajočo se noč čarovnic. V šotoru pri pristavi si lahko ogledate razstavo buč, ki v Arboretumu Volčji Potok vsako leto pričara prav posebno vzdušje. Sprehod bodo dopolnili prijetni parkovni prizori, cvetoče okrasne trave in krošnje drevesa v pisanih odtenkih jeseni ter šelestenje listov.

Na ogled sta tudi razstavi dinozavrov in velikanov morskih globin. Razstavi se nahajata ob velikem otroškem igrišču.

Odpiralni čas parka
oktober: 8.00-18.00
november: 8.00-17.00
Park je odprt vsak dan – tudi med vikendi in prazniki. Zadnji vstop v park je mogoč eno uro pred zaprtjem parka.

Za sprehod po zunanjih parkovnih površinah pogoj PCT ni potreben.

BON21
V Arboretumu Volčji Potok lahko unovčite BON21. Z bonom lahko koristite: dnevne vstopnice, vstopnice za dva obiska, sezonske vstopnice za leto 2021 ali 2022 ter vožnjo z vlakom. Več o tem

Družinam nudimo ugodno vstopnino za obisk Arboretuma. Cena družinske vstopnice je 21 € oziroma 25 € za dva obiska. Za cenik kliknite TUKAJ. Družinska vstopnica velja za eno ali dve odrasli osebi in vključuje osnovnošolske otroke ter otroke od dopolnjenega 3. leta dalje (skupaj največ 5 otrok). Vstopnica za dva obiska velja za eno družino. Prvi obisk velja na dan nakupa, drugi pa kadarkoli v istem letu, razen za posebne dogodke, ki so objavljeni na www.arboretum.si.

Pri nakupu vstopnic preko spleta prejmete 10 %  popust. Za nakup kliknite TUKAJ.

Vlak vozi v soboto in nedeljo od 10.00 do 17.00 vsako polno uro, zadnji krog naredi ob 17.00.

Kavarna Arboretum bo v času počitnic odprta od 10.00 do 17.30 (ob lepem vremenu).