Umetna energijska točka v Arboretumu

Umetna energijska točka kot vir dobrega počutja in harmonizacije pretoka energije v telesu

»O, občutki … umirjeno, breztelesno, misli izginejo, kot da te mati Zemlja objame v čudovito ljubečo energijo, kjer se počutiš varno, ljubeče, neskončno … mogočno.«

V naravi potekajo tokovi energije po zemeljskih meridianih. Ti tokovi se pojavljajo tako na površini in se prilagajajo zemeljskemu reliefu, kot tudi pod zemljo in na določenih sedimentnih prelomnicah pridejo na površje kot vir energije naravnih energijskih točk.

Ljudje so ugotovili, da lahko te energijske točke uporabijo za različne namene, tako za izboljšanje splošnega psihofizičnega počutja, kot tudi za zdravljenje. Na to, kje v naravi nastanejo take energijske točke, ne moremo vplivati. Lahko pa s tehnologijo UET praktično kjer koli umestimo v prostor umetno energijsko točko, ki v osnovi simulira delovanje naravnih energijskih točk. Vendar pa je vanjo vključena tudi komponenta zdravilne energije svetlobe, ki se v UET enoto injicira na poseben način.

Korotkov, ruski znanstvenik, je pionir elektrofotonike. To je veda, ki omogoča vpogled v energetsko polje človeka in s tem olajša diagnoze neravnovesja v telesu. Med drugim je ugotovil, da z uporabo energije svetlobe odstranimo energijske blokade in telo začne uporabljati svoje naravne samozdravilne sposobnosti. Naše celotno bitje postane skladno, uravnoteženo in izboljšuje naše razpoloženje: energijsko, duševno in fizično. S tem dosežemo, da naša UET deluje v širšem spektru kot delujejo naravne energijske točke.

Vabimo vas, da preizkusite delovanje umetne energijske točke, ki je postavljena kot reprezentativni objekt v Arboretumu Volčji Potok.

Za postavitev UET smo na travnati površini oblikovali krog premera 360 centimetrov, v katerem se v središču nahaja enota UET. Krog smo oblikovali s kremenčevim peskom, ter na zunanjem delu namesti šest klopc v obliki pravilnega šestkotnika.

Pri radiestezijskem energetskem pregledu smo ugotovili:

  • umetna energijska točka oddaja energijo 25.000 enot po Bovisu, kar pomeni, da smo zapustili fizični nivo in prišli na višje nivoje nihanja;
  • močan uravnotežen vesoljski in zemeljski pretok energije;
  • meritev nihalnega mesta je na visokem spiritualnem nivoju;
  • energijska točka oddaja vijolično radiestezijsko barvo, ki je povezana z žlezo epifizo, kar blagodejno učinkuje na spanje.

Tu kanaliziramo energijo iz vesolja in prehajamo v stik s svojim višjim jazom. Predstavlja povezavo z vsem, kar je onstran omejene zavesti telesa in nam omogoča, da se izražamo v višjih duhovnih nivojih. Z meditacijo skozi to čakro vdihnemo – vsrkamo prano neposredno iz vesolja.

ENERGIJE NA MESTU UMETNE ENERGIJSKE TOČKE DELUJEJO POZITIVNO, PROSTOR JE PRIPOROČLJIV ZA DOBRO POČUTJE LJUDI IN MEDITACIJE.

Zemljevid z lokacijo umetne energijske točke

Lokacija umetne energijske točke v Arboretumu Volčji Potok

Pripravil: Gregor Pešak

Za več informacij pišite na: uet.aes@gmail.com ali pokličite 040 266 798.