Otroci v Arboretumu

Preživite počitniški dan v Arboretumu Volčji Potok med tropskimi metulji, dinozavri in kiti v naravni velikosti, v prijetni senci mogočnih dreves in med barvitim cvetjem.

Vse to in še več samo v Arboretumu Volčji Potok vsak dan od 8. do 20. ure – tudi med vikendi in prazniki.

Družinam nudimo ugodno vstopnino za obisk Arboretuma. Cena družinske vstopnice je 23 € oziroma 28 € za dva obiska. Za cenik kliknite TUKAJ. Družinska vstopnica velja za eno ali dve odrasli osebi in vključuje osnovnošolske otroke ter otroke od dopolnjenega 3. leta dalje (skupaj največ 5 otrok). Vstopnica za dva obiska velja za eno družino. Prvi obisk velja na dan nakupa, drugi pa kadarkoli v istem letu, razen za koncerte, Čarobni dan in posebne dogodke, ki so objavljeni na www.arboretum.si ter dogodke izven odpiralnega časa. Vstopnic za dva obiska ni mogoče kupiti za darilo.

Z nakupom prek spleta prejmete 10 % popust pri nakupu dnevnih vstopnic. Vstopnice za dva obiska je mogoče kupiti le pri blagajni vhoda v park.

V vstopnico je vključen ogled 85 ha velikega parka, uporaba igral na velikem otroškem igrišču, ogled dinozavrov, tropskih metuljev in cvetličnih razstav.

Za koledar dogodkov kliknite TUKAJ.

V prijetnem ambientu letne kavarne, ki deluje poleg Boljkove galerije ob vznožju Souvanovega hriba, se lahko obiskovalci Arboretuma Volčji Potok osvežijo, posladkajo, odpočijejo in razvedrijo. Naprodaj je več vrst dišeče kave in osvežilnih pijač, v vročih dneh postrežejo tudi s sladolednimi kupami, ledenimi kavami in frapeji, iz svežega sadja pripravljajo okusne in zdrave naravne sokove.
Po predhodnem naročilu se lahko dogovorite, da vam pripravijo tople ali hladne napitke, torte, pite, rogljičke ali sendviče. Ob naročilu hrane in pijače si izposodite piknik odejo ter lesen zabojček, ki se spremeni v priročno mizico. Naročila sprejemajo na 040 350 602 – Sandra Okrogar.

Na otroškem igrišču deluje avtomat z osvežilnimi pijačami ter avtomat s sladoledom iz kozjega mleka.