Vstopili smo v novo sezono in veseli bomo vašega obiska tudi v letu 2023. Vabimo vas k nakupu sezonske vstopnice za leto 2023.

Sezonska vstopnica se glasi na koledarsko leto. Naprodaj je od 1. decembra prejšnjega leta in velja od dneva nakupa do 15. januarja naslednjega leta (v primeru sezonske vstopnice 2023 torej velja do 15. 1. 2024).

Kaj potrebujete za izdelavo sezonske vstopnice?

IMETNIK STARE SEZONSKE VSTOPNICE (SV) – PODALJŠANJE

  • osebni dokument kot dokazilo o stalnem oz. začasnem bivališču (v primeru, da imate urejeno začasno bivališče se ob nakupu izkažete s potrdilom o začasnem bivališču),
  • staro plastično kartico, na katero bomo naložili dobroimetje za novo sezono,
  • izpolnjen obrazec o seznanitvi s splošnimi pogoji za imetnike sezonske vstopnice (obrazec najdete tukaj).

NOVI IMETNIKI SEZONSKE VSTOPNICE (SV) – IZDELAVA NOVE SV

  • osebni dokument kot dokazilo o stalnem oz. začasnem bivališču (če imate urejeno začasno bivališče se ob nakupu izkažete s potrdilom o začasnem bivališču),
  • fotografijo (jo skeniramo in vrnemo)
  • obrazec o privolitvi hrambe osebnih podatkov (obrazec najdete tukaj)

Cenik vstopnic najdete tukaj.

Prosimo, da preden se odločite za nakup, preberete splošne pogoje za imetnike sezonskih vstopnic, ki jih najdete tukaj.

Koliko časa traja izdelava vstopnice?

Postopek je hiter, če izpolnjene obrazce in dokumente prinesete s seboj.

Kdaj začne veljati sezonska vstopnica?

Sezonska vstopnica začne veljati takoj, ko jo izdelamo.

Ali sezonska vstopnica velja 1 leto od nakupa ali se glasi na koledarsko leto?

Sezonska vstopnica se glasi na koledarsko leto in velja do 15. 1. naslednjega leta. Torej, ne glede na to, v katerem mesecu je kupljena, velja do 15. 1. 2024.

Ali lahko sezonsko vstopnico kupim prek spleta?

Nakup sezonske vstopnice prek spleta ni mogoč. Ob nakupu se je namreč potrebno izkazati z osebnim dokumentom in podpisati soglasja. V kolikor bi želeli, vam lahko kartice pripravimo prej in jih ob obisku prevzamete z osebnimi dokumenti in plačate pri blagajni parka. V tem primeru nam na elektronski naslov vhod@arboretum.si pošljite fotografije (v priponki naj bo ime in priimek imetnika, sploh, če pošiljate za več oseb hkrati) in izpolnjene obrazce o privolitvi hramb osebnih podatkov. Ko bodo sezonske vstopnice izdelane, vam pošljemo sporočilo, da jih lahko prevzamete pri blagajni vhoda v park.

Sezonsko vstopnico bi želel/-a podariti za darilo. Kako to storim?

Če želite podariti sezonsko vstopnico, lahko kupite darilni bon v vrednosti sezonske vstopnice za obdarovanca (npr. obdarovancu iz Domžal podarite bon v vrednosti 35 €). Kupite ga lahko v trgovini s spominki pri vhodu v park, v cvetličarni ali v vrtnem centru.

+ NOVOST – SEZONSKA VSTOPNICA PLUS

Na pobudo obiskovalcev, ki bi se tudi pozimi v večernem času (po 15. uri) želeli sprehoditi po parku, smo uvedli možnost, da ob nakupu sezonske vstopnice za leto 2023 (naprodaj od 1. 12. 2022 dalje) lahko dokupite Sezonsko vstopnico plus (storitev naložimo na obstoječo kartico), ki velja tudi v času Večernega sprehoda med lučkami (po 15. uri). Odločili smo se za simbolično doplačilo, saj v ta dogodek vlagamo veliko truda, hkrati pa si želimo, da tudi tisti, ki jih morda lučke ne zanimajo, park obiščejo v poznejših urah.

Sezonska vstopnica plus velja v času Večernega sprehoda med lučkami od predvidoma 18. 11. 2023 do 7. 1. 2024. Pridržujemo si pravico do spremembe termina.

Cena sezonske vstopnice plus za leto 2023 za odrasle je 10 €, za otroke (od vključno 3. do 15. leta) 5 €. Sezonska vstopnica za psa za imetnike SVPLUS velja tudi v času Večernega sprehoda med lučkami.

Sezonska vstopnica ni prenosljiva in se v primeru poskusa zlorabe odvzame in razveljavi brez vračila kupnine.