Praznični čas prinaša obilo luči, objemov in drobnih pozornosti. Vabimo vas, da v trgovini s spominki pri vhodu v park poiščete pozornosti za vam ljube osebe. Verjamemo, da boste v pestri ponudbi izdelkov našli tisto pravo darilo za pod praznično drevo ali pa okras, ki bo v vašem domu doprinesel k prazničnemu vzdušju. Trgovinica je založena s piškoti, čokolado, naravno kozmetiko, dekorativnim programom in uporabnimi izdelki za gospodinjstvo. Za male in velike otroke pa se bo kaj našlo v otroškem kotičku.

Prelepo darilo je lahko sezonska vstopnica za park. Podarite obdarovancu celo leto pisanih sprehodov po Arboretumu! Darilne bone za sezonske vstopnice lahko kupite v spletni trgovini in v trgovinici s spominki pri vhodu v park. Obdarovanec ob prvem obisku uredi vse formalnosti. Cenik vstopnic si lahko ogledate tukaj. Več informacij: vhod@arboretum.si.

Ideja za obdarovanje vaših dragih je tudi nakup darilnih bonov v vrednosti 10, 20, 25 in 50 €, ki jih obdarovanci lahko vnovčijo v naših vrtnih centrih in v trgovinici s spominki pri vhodu v park. Kupite jih lahko v spletni trgovini, v trgovinici s spominki pri vhodu v park in v vrtnih centrih Arboretum.