Dan miganja ZAME

Dan miganja zame

Dan miganja ZAME

Vabljeni na največjo rekreacijo na prostem! Skupaj z vaditelji, družino, otroki ali prijatelji boste lahko migali v soboto, 16. septembra v Arboretumu Volčji Potok.

Letos bodo z nami: V formi z Alenko, Jan Kovačič, Anže Spreizer, Zumbalisious Crew,  Repki pod okriljem Trkaja, plesna šola Libero Dance Center, Nuša Gnezda in še mnogi drugi. Tokrat vas čakata kar dve prizorišči, na enem od njih boste lahko migali skupaj z vašimi otroki. Za motivacijo in dobro voljo bodo s svojimi predavanji poskrbeli tudi strokovnjaki s področja športa, prehrane, zdravja in dobrega počutja. Več o programu tukaj.  Prijave potekajo na: https://www.generali-zame.si/danmiganjazame/prijava

Nikar ne spreglejte!

– Poskrbeli bomo za varstvo vaših otrok, v času, ko boste vi migali.

– Dogodek je brezplačen. Plača se v vstopnino v park. Sezonske vstopnice za dogodek Dan miganja ZAME ne veljajo.

– Za člane programa Generali ZAME je vstop v park na Dan miganja ZAME brezplačen.

-Če ne želite postati član programa Generali ZAME, si s prijavo na spletni strani https://www.generali-zame.si/danmiganjazame/prijava lahko zagotovite 50 % popust na vstop v park na dan dogodka Dan miganja ZAME. Po prijavi prejmete kodo za 50 % popust, ki jo uporabite pri nakupu vstopnice za Arboretum Volčji Potok na tej povezavi. Kodo vnesete v koraku »Povzetek«. Vstopnica vam omogoča vstop v park in dostop do prizorišč Dneva miganja ZAME. Več na: https://www.generali-zame.si/danmiganjazame/o-dogodku.

– Pohitite! Prvih 500 prijavljenih čaka prav posebno darilo na dogodku.

Datum

16. 9. 2023
Expired!

Čas

10.30 - 15.00

Lokacija

Park
Arboretum Volčji Potok, Volčji Potok 3, 1235 Radomlje
Kategorija
Go to Top