KONCERTI V ROZARIJU – Teo Collori in Momento Cigano

Teo Collori in Momento Cigano

KONCERTI V ROZARIJU – Teo Collori in Momento Cigano

Teo Collori in Momento Cigano bodo nadomestili zasedbo Mate Bekovaca, ki zaradi izrednih razmer ne bo mogla odigrati koncerta z naslovom  Oberkrajn – Unterkrajn, Balkan macht fraj.

Nastopili bodo: Teo Collori (kitara), Matija Krečič (violina), Matej Kužel (klarinet), Metod Banko (kitara), Jošt Lampret (kontrabas)

Teo Collori bo z bendom nanizal pisano paleto gipsy swinga, kjer se bo lahkotna duhovitost prepletala z globokim umetniškim izrazom.

Kitarist Teo Collori je leta 2010 diplomiral iz jazza na Državnem konservatoriju v Celovcu in kmalu zatem ustanovil Momento Cigano (ta je sprva deloval kot trio dveh kitar in kontrabasa), posvečeno samosvoji viziji gypsy swinga. Živahno in plesno godbo, ki sta jo pred drugo svetovno vojno začela soustvarjati Django Reinhardt in Stéphane Grappelli, Collori vešče prevaja v avtorske skladbe, polne iskrivih aranžmajskih rešitev in navdihnjenih solističnih izletov. Bend ima za sabo že tri albume: Hot Club Piran (2015), Kamerato muzikante (2018) in Molto Aligatore (2019). Glede na prvi plošči zasedbe, je glasba slogovno še bolj odprta, kvintet pa postreže z zelo pisano paleto zvočnih barv. Kot doslej, so tudi na novem albumu nekatere skladbe plesne in puščajo vtis brezskrbnosti, druge pa se dotikajo življenskih tem, s katerimi se srečuje vsakdo izmed nas. Vabljeni na izvrstno glasbeno doživetje, kjer se bo lahkotna duhovitost prepletala z globokim umetniškim izrazom.

VSTOPNICE

Vstopnice so na voljo pri blagajni Arboretuma Volčji Potok in prek spletnih strani vstopnice.arboretum.si ali kd-domzale.si tri dni pred koncertom.

Cenik vstopnic
Odrasli: 15 €
Upokojenci: 12 €
Predšolski otroci, osnovnošolski otroci, imetnik EU kartice  ugodnosti za invalide, spremljevalec imetnika EU kartice ugodnosti za invalide, brezposelni: 7,50 €
Imetniki sezonskih vstopnic Arboretuma Volčji Potok: 12 €

Vstop v park je s koncertno vstopnico mogoč eno uro pred začetkom koncerta.

Če bo deževalo, koncerti odpadejo. V primeru odpovedanega koncerta je ob predložitvi računa in vstopnic možno vračilo kupnine ali obisk koncerta v drugem terminu.

Rozarij bo 4. in 17. junija zaprt za javnost od 17.30 dalje, 11. junija pa bo zaprt od 9.30 do 11.30. Prosimo za razumevanje.

INFORMACIJE
031 379 705 (blagajna Arboretuma) prireditve@arboretum.si
01 722 50 50 (Kulturni dom Franca Bernika Domžale) blagajna@kd-domzale.si

Datum

17. 6. 2023
Expired!

Čas

18.00 - 19.00

Lokacija

Rozariji
Arboretum Volčji Potok, Volčji Potok 3, 1235 Radomlje
Kategorija

Organizatorji

Arboretum Volčji Potok
Telefon
01 8312345
Elektronski naslov
prireditve@arboretum.si
Spletna stran
www.arboretum.si

Dodatni organizatorji

Kulturni Dom Franca Bernika Domžale
Telefon
01/722 50 50
Elektronski naslov
info@kd-domzale.si
Spletna stran
http://www.kd-domzale.si
Go to Top