Ujeti trenutki v naravi: Čuječa fotografija

Ujeti trenutki v naravi

Ujeti trenutki v naravi: Čuječa fotografija

V sodobnem svetu so pametni telefoni pogost vir motenj in stresa, na delavnici »Ujeti trenutki v naravi« pa boste odkrili, kako lahko vaš telefon ali fotoaparat postaneta orodje za raziskovanje čuječnosti in kreativnega izražanja. Čuječe fotografiranje je pristop, ki temelji na uporabi fotografije kot sredstva za povečanje zavedanja okolice in trenutka.

Na srečanju se boste učili, kako upočasniti korak, z večjo pozornostjo opazovati svet okoli sebe in se poglobiti v doživljanje narave prek čutil. Poleg tega se bo vključilo elemente gozdne terapije, ki vam bodo pomagali vzpostaviti globlji stik z naravnim okoljem in s tem izboljšati vaše dobro počutje.

Na delavnici boste prejeli gradivo o tem, kako vključiti čuječe fotografiranje v svoje življenje in nekaj trikov za izboljšanje svojih fotografij. Delavnica je kot nalašč za vse, ki želite preoblikovati svoj odnos s tehnologijo in odkriti, kako lahko pametni telefon ali fotoaparat postaneta vir kreativnosti in čuječnosti. Hkrati je idealna za vse, ki si želite pobegniti od vsakdanjega vrveža in se naučiti ceniti lepote naravnega sveta na drugačen način.

Delavnico vodi izvajalka gozdne terapije Ana Hribar Podkrajšek (041/814-449) . Cena ene delavnice je 30 €/osebo, cena dveh delavnic pa 50 €/osebo, poleg tega se plača vstopnino v park. Ceno delavnice posameznik vnaprej poravna izvajalki, vstopnino pa pri blagajni parka. Sezonske vstopnice za vstop v park veljajo. Zberemo se pri vhodu v park. Obvezna prijava na ana.hribar@gmail.com. Delavnica je primerna za otroke od 14. leta dalje in odrasle. S seboj prinesite svoj mobilni telefon.

Datum

16. 6. 2024

Čas

09.30 - 11.30

Lokacija

Vhod v park
Arboretum Volčji Potok, Volčji Potok 3, 1235 Radomlje
Kategorija

Organizatorji

Arboretum Volčji Potok
Telefon
01 8312345
Elektronski naslov
prireditve@arboretum.si
Spletna stran
www.arboretum.si
Go to Top