Vstopili smo v novo sezono in veseli bomo vašega obiska tudi v letu 2024. Vabimo vas k nakupu sezonske vstopnice za leto 2024.

Kaj potrebujete za izdelavo sezonske vstopnice?

IMETNIK STARE SEZONSKE VSTOPNICE (SV) – PODALJŠANJE

  • osebni dokument/potrdilo o stalnem/začasnem bivališču
  • staro plastično kartico, na katero bomo naložili dobroimetje za novo sezono,
  • pred nakupom preverite splošne pogoje za imetnike SV

NOVI IMETNIKI SEZONSKE VSTOPNICE (SV) – IZDELAVA NOVE SV

  • osebni dokument kot dokazilo o stalnem oz. začasnem bivališču (če imate urejeno začasno bivališče se ob nakupu izkažete s potrdilom o začasnem bivališču),
  • fotografijo (jo preslikamo in vrnemo)
  • obrazec o privolitvi hrambe osebnih podatkov (Obrazec najdete TUKAJ.)

Cenik vstopnic najdete tukaj. Pred nakupom preberite splošne pogoje in obvestilo o zbiranju in hrambi osebnih podatkov za namen izdelave sezonskih vstopnic.

Koliko časa traja izdelava vstopnice?

Postopek je hiter, če izpolnjene obrazce in dokumente prinesete s seboj.

Kdaj začne veljati sezonska vstopnica?

Sezonska vstopnica začne veljati takoj, ko jo izdelamo.

Ali sezonska vstopnica velja 1 leto od nakupa ali se glasi na koledarsko leto?

Sezonska vstopnica se glasi na koledarsko leto in velja do 15. 1. naslednjega leta. Torej, ne glede na to, v katerem mesecu je kupljena, velja do 15. 1. 2025. Dodatnih medsezonskih popustov na SV ne nudimo.

Ali lahko sezonsko vstopnico kupim prek spleta?

Nakup sezonske vstopnice prek spleta ni mogoč. Ob nakupu se je namreč potrebno izkazati z osebnim dokumentom in podpisati soglasja. V kolikor bi želeli, vam lahko kartice pripravimo prej in jih ob obisku prevzamete z osebnimi dokumenti in plačate pri blagajni parka. V tem primeru nam na elektronski naslov vhod@arboretum.si pošljite fotografije (v priponki naj bo ime in priimek imetnika, sploh, če pošiljate za več oseb hkrati) in izpolnjene obrazce o privolitvi hramb osebnih podatkov.  Ko bodo sezonske vstopnice izdelane, vam pošljemo sporočilo, da jih lahko prevzamete pri blagajni vhoda v park.

Sezonsko vstopnico bi želel/-a podariti za darilo. Kako to storim?

Če želite podariti sezonsko vstopnico, lahko kupite darilni bon v vrednosti sezonske vstopnice za obdarovanca (npr. obdarovancu iz Kamnika podarite bon v vrednosti 35 €). Kupite ga lahko v trgovini s spominki pri vhodu v park, v cvetličarni ali v vrtnem centru.

Več informacij o sezonskih vstopnicah: vhod@arboretum.si.

Sezonske vstopnice 2024